A Check Point Software Technologies, a kiberbiztonsági megoldások szolgáltatója 22-szer került a Gartner Magic Quadrant vezetői közé, az Enterprise Network Firewall szegmensben. A Check Point Software az egyetlen vállalat, amelyet 22 alkalommal ismertek el vezetőként a szegmensben. "A biztonsági fenyegetések kifinomultabbá váltak, és a Check Point software-nek folyamatosan javítania kell a fenyegetéselemzést, automatizálnia kell a szabályzatkezelést, és be kell vezetnie a biztonsági architektúra újításait, például a Maestro Hyperscale-t. 

A tűzfalszegmens 22-szeres vezetőjévé nyilvánított cégünk megerősíti az elképzelésünket, hogy a kategóriájában a legjobb biztonságot nyújtsuk a dinamikusan változó környezetekhez" – mondta Itai Greenberg, a Check Point termékmenedzsment alelnöke. "Ez az esemény megerősíti vezető pozíciónkat az adatközpontok hibrid biztonsági architektúrájának biztosításában, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy igény szerint skálázzák a fenyegetések megelőzését, mind a helyszínen, mind a felhőben – egyetlen irányítási rendszerrel."

A Check Point Software infinity egy konszolidált biztonsági architektúra, amely kiterjed a hálózatokra, felhőkre, távoli munkahelyekre, mobil és IoT eszközökre, biztosítva mind az ismert, mind az ismeretlen kiberfenyegetések megelőzését. A Check Point fenyegetésmegelőzési képességeinek középpontjában a Threatcloud áll, amely a fenyegetési adatok gyűjtésére szolgáló hálózat. A Gartner szerint "a Check Point egy innovatív gyártó példája, amely számos mesterséges intelligencia technikát használ, mint például a gépi tanulás, a mély tanulás és az NLP. A Check Point kiváló eredményeket ér el a mesterséges intelligencia számos módszerének kombinálása és az adathalászat elleni védelemre való alkalmazása terén, amelyet különösen nehéz megakadályozni".


A Check Point Software-t ismét vezetőként azonosították számos tényezőnek köszönhetően: a továbbfejlesztett biztonsági architektúrának és az innovatív ütemtervnek köszönhetően. A Check Point Maestro hyperscale biztonsági megoldása lehetővé teszi a helyszíni biztonsági átjárók gyors felhőméretezését, a meglévő erőforrások intelligens szervezését és redundanciáját, valamint offline fenyegetésmegelőzést, amely a rendszergazdák számára testreszabható biztonsági házirendeket és beállításokat kínál folyamatos optimalizálás alapján; A biztonsági megoldások teljes portfóliója az informatikai környezetek fejlesztéséhez: A Check Point Software egyértelmű biztonsági stratégiával rendelkezik olyan termékekkel, amelyek megfelelnek a helyszíni, hibrid és IaaS környezetek biztonsági igényeinek. Ez a végpontok közötti biztonsági architektúra gyorsan kezeli a teljes informatikai infrastruktúrát: a Quantum helyszíni hálózatokat célozza meg, a Check Point CloudGuard nyilvános felhőkhöz (Azure, AWS, GCP stb.) Harmony Connect és Check Point Secure Access Service Edge (SASE) a távoli dolgozók védelme érdekében; Magas ügyfél-elégedettség: A Check Point több mint 100 000 szervezetet biztosít több mint 80 országban, köztük a globális Fortune 500 90% -át.

FORTIS DISTRIBUTION

https://www.cnews.ru/news/line/2021-11-11_check_point_software_technologies_nazvana